Billigere fragtpriser til Bornholm

Det er med glæde, at vi i dag kan følge med i mediernes omtale af en ny politisk aftale, der i særdeleshed har indflydelse på Bornholm.

Indtil videre er det kommet frem, at aftalen betyder at færgeprisen på godstransport, vil falde med 80%. Det er et rigtig højt tal, en rigtig høj procentdel, og det vil selvfølgeligt komme alle vores kunder til gode, og dermed Bornholm.

Som bornholmsk transportfirma har vi gang på gang været vidne til, hvordan forskellige opstartsprojekter med udsigt til skabelsen af mange arbejdspladser er strandet, alene på det grundlag, at fragten var for høj. Det er simpelthen så meget dyrere at placere en produktionsvirksomhed på Bornholm, end hvis firmaet placerer sig på Sjælland. Det ændrer sig nu. Ligeledes konkurrenceevnen for de virksomheder der allerede er placeret her nu.

Var det ikke fordi vi skulle svare på mails i dag, så ville hænderne nok blive i vejret. Det er virkelig godt det her!

Lige så snart at dette bliver indført, vil du som kunde kunne se en ændring på vores afregning.

Der er mere info at læse her:

TV2 Bornholm: Billigere at sejle varer til Bornholm

Bornholms Tidende: Fragt 80 pct. billigere