Vi lukker forretningen – ved udgangen af marts

Pr 11/3 tager vi ikke imod nye ordre, tak for opbakningen til det sidste.

Kære Kunde 

Tak fordi du/I har gjort brug af vores transportservice.  

En stor del af vores forretning, har været bygget op omkring transport og salg af produkter til minkindustrien den ene vej, og fragt til og fra Bornholm den anden vej.  

Siden nedlukningen af minkerhvervet i Danmark, har vi forsøgt at tilpasse os den nye virkelighed. Desværre har det ikke være muligt at komme i nærheden af noget rentabelt. Vi bliver derfor nødt til at lukke vores virksomhed ned, som den har set ud indtil i dag. 

Alle ansatte er opsagt, og de sidste forlader skuden i slutningen af marts. Vi vil forsøge at leve op til vores forpligtigelser indtil da, men vi har også givet chaufførerne mulighed for at smutte tidligere, såfremt de kan finde andet, for at de kan komme værdigt videre. 

På samme måde med jer kunder, vi håber at kunne yde samme service frem til slutningen af marts, men kontakter jer nu, for at bede jer om at finde en ny transportør herefter. Vi beklager meget de udfordringer det kan medføre, men på nedenstående liste har vi nævnt de umiddelbare kollegaer i branchen, vi tænker der kan være behjælpelige. Vi håber dog, at I så vidt muligt, vil gøre brug af os mens vi stadig har medarbejdere ansat.  

Har I, eller jeres nye transportør spørgsmål i forhold til dette, så vil vi gerne forsøge at være behjælpelige. Vi ønsker at I kommer godt videre, og takker for et godt samarbejde. Sidste mand forlader skuden den 23. Marts 2022

Transportører til og fra Bornholm: 

BHS Logistics  

Den umiddelbart største og bredeste transportør. Lige fra stykgods, pallegods til walkingfloor-, kran- og entreprenørkørsel.  

Kontaktoplysninger: 56 93 15 00 – mail@bhslogistics.dk 

HGN Transport 

Mindre transportør der både gør det indenfor stykgods, pallegods og specielt gør det meget indenfor transport af farlig gods.  

Kontaktoplysninger: 56 48 62 80 – stine@hgn-transport.dk 

Ole Holm Transport 

Større transportør der både gør det indenfor stykgods, pallegods og specielt er stærke på transport af fødevarer. 

Kontaktoplysninger: 56 95 04 18 – brian@ole-holm.dk