Fragt til og fra Bornholm

En af vores lastbiler kører af færgen i Ystad

 

Vi er specialister i fragt til og fra Bornholm!

 

Bornholm er på verdenskortet ganske lille, alligevel fragtes der hver dag tonsvis af gods til og fra Ø’en. Fragt fra Sverige består bl.a. af træ, emballage og andre materialer til den bornholmske industri. Modsatte vej fragtes der industrimaskiner, returpapir og andet. Fra Danmark er det hovedsageligt byggematrialer, foderstoffer og andet til det Bornholmske landbrug og de bornholmske forbrugere.

Bornholm kræver specialviden – Vi har den!

For mange virksomheder der skal til at sælge deres produkter til Bornholmske kunder er det nødvendigt at finde et andet fragtfirma end de plejer. Enten fordi den nuværende transportør der leverer i resten af landet, ikke vil påtage sig opgaven, eller fordi leverancer til Bornholm hurtigt bliver så meget dyrere, da kendskab til færger, returgods, mv, er altafgørende for at kunne levere til tiden, og til en fornuftig pris.

Tit ender det op med mange omlastninger, unødvendig brug af flere terminaler, alt sammen noget der øger chancerne for skader og forsinkelser i udførslen, og gør det hele lidt mere kompliceret.

Vi har den viden, og ekspertise, og kan derfor tilbyde konkurrencedygtige priser på fragt til Bornholm, hvor der samtidig er fokus på en høj service og kvalitet!

Vi kører både mellem destinationerne, Sverige-Bornholm og Danmark-Bornholm. – Og har mange ugentlige afgange!

Så har du transport til Bornholm – Vi kan klare alt! Lige fra hele læs, træ-pakker, betonelementer, og så til mindre pallegods.

Ring eller mail og vi finder sammen med dig en passende løsning der netop dækker dine eller din virksomheds behov for fragt og transportydelser.

Vi kører kun for virksomheder, ikke for private.